Triton VVS Referencer

Morten:
“Jeg vil blot sig tak for et ufatteligt flot stykke arbejde, som Jimmy fik lavet. Det er blevet langt bedre end jeg forventede.
Så vil klart anbefale jer til andre i fremtiden.”

Anne Sofie:
“Tusind tak for flot installering af vaskemaskine og armatur. Jeg havde besøg af to
professionelle, flinke, rare og behagelige håndværkere, som har lavet et rigtig
godt stykke arbejde, ryddet pænt op efter sig og sagt ordentligt farvel, da de
var færdige. Absolut anbefalelsesværdigt arbejde.”

David – København:
“Så har dine folk været forbi. Og som altid: Dejligt behagelige og omhyggelige folk du har – altid rart at få hjælp fra Triton 🙂 Mvh. David”

Benni – Frederiksberg:
“Køkkenet: Fået afkortet kold/varmt vands rør, Fjerne radiatorer og etableret gulvvarmepumpe. Flytning vaskemaskine, og etablering af vand til og fra. Har haft en rigtig god dialog med Triton, de er hurtige og effektive, gode til at rydde op efter sig. Har brugt Triton før, og kan anbefales.”

Robert – Nyhavn:
“Hej Morten. Bare for at sige at dine folk er fantastisk dygtige og flinke. De har lavet et fint arbejde som du ser og hurtigt og effektivt. Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender. Tak. Robert”

Gitte – Hvidovre:
“I er netop kørt – vi er meget glade for det arbejde, I har udført for os. Jeg tror faktisk, at vi har Hvidovres flotteste badeværelse nu. 🙂 Så kan familien bare komme an på lørdag!”

Lau – Valby:
“Jeg vil bare rose og sige at Thomas har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds.”

Christian – Valby:
“I har lavet et rigtig fint stykke arbejde!”

Kirsten – Vanløse:
“Din svend har monteret fodblik op bag tagrenden ud mod haven, som vi talte om i går. Det ser rigtig flot og effektivt ud.”

Peter – Smørum:
“Jeg vil gerne understrege at jeres service niveau er virkelig højt. Hvis vi skal bruge vvs i fremtiden, vil vi starte med at kontakte Jer.”
Mvh Peter