Kloak

I Triton VVS & Kloak ApS udfører vi følgende:
Rørspuling:
Det giver altid problemer, når et kloakrør er tilstoppet. Vi har døgnvagt med rørspulevognen, der kan spule kloakrøret rent for forstoppelse, rødder og andre ting, der har stoppet det.
Da vi også er et VVS firma, så klarer vi også forstoppede afløb inde i huset/ejendommen i modsætning til almindeligt kloakfirma.

Entreprenør:
Vi arbejder som totalentreprenør, når der skal anlægges nye kloakanlæg samt reparerer forsikringsskader på eksisterende kloakanlæg. Vi står for udgravning, rørlægning, godkendelse og re-etablering.

Kloak opgaver

Rør-renovering:
Vi graver rørene fri og skifter defekte kloakrør.
Herudover arbejder vi sammen med vores underentreprenør som udfører strømpeforinger:
Metoden er i princippet meget enkel. Kloakledningen renses for sten, cementstykker, rødder med videre. Strømpeforingen, en blød glasvævsslange, gennemvædes med silikat/epoxy-harpiks og indføres i kloakrøret fra 100 – 300 Ø mm. Inverteringsslangen, en type ballonslange føres ind i strømpen og blæses op. Trykket holdes til harpiksen er hærdet. Inverteringsslangen trækkes ud og kloakledningen har fået en tæt, stærk og glat indvendig foring, der modstår “angreb” fra både rødder og rotter.

Eventuelle sidestik til kloakken skæres fri med en fjernstyret robotskærer og enderne afsluttes eventuelt med en muffe.
En strømpeforing til renovering af gamle kloakrør er også en genial løsning på utilgængelige steder som fx under bygninger, gader og veje, broer, jernbaner – eller i private haver, hvor en gravemaskine ikke efterlader de pæneste spor. Vi udfører en kamera-inspektion af rørledningen for at se årsagen til problemet. Hvis det er et revnet rør, der er tilstoppet af rødder, kan vi spule og fræse rødderne ud så der er klar til strømpeforingen, der løser problemet hurtigt og effektivt – en gang for alle.